Bleu Mountains!
Door: suus91downunder
Blijf op de hoogte en volg Susanne
26 September 2011 | Australië, Sydney
Hier is alles goed! probeer een baantje te krijgen! als dat niet lukt ga ik met 2 meiden richting bribane? byron bay.
Echt super hier mensen zijn relaxt en lekker nuchter maar ook een hoop armoe hier op straat, groot contrast aangezien Sydney een hele schone stad is.
we zijn gister met de groep naar de Bleu Mountains geweest. De eerste indruk uit het busje: Keelsnoepjes, Door alle Eucalyptus bomen heel apart. we hadden echt een supergrappige gids waarvan wij zijn Gangsta's waren.
Heerlijke (lange) wandeling gemaakt langs watervallen enorme vergezichten en The Three Sisters. Jammer dat je het alleen niet kon zien door de mist. haha.
Ook onze eerste kangaroos gespot. foto's volgen ooit nog wel is. nog geen tijd voor, sorry!
Vandaag ga ik met 2 van de groep naar het Wildlife centre en het aquarium schijnt heel mooi te zijn.
Heb ook een ander hostel geboekt met 2 meiden.. Is een stuk schoner.. waar we zaten was niet heel fris maarja dat zal ook wel vaker gebeuren,, hoort er toch een beetje bij.
Morgen maar is wasdag houden, loop al een week in dezelfde kleren en ik stink geloof ik een beetje.. maarja who cares, iedereen stink.
Hier laat ik het voor nu weer even bij.. er geburt hier op 1 dag meer dan in Nederland een week.
Ik hou jullie op de hoogte!
Cheers!!
26 September 2011 - 00:54
Anouk:
Klinkt allemaal erg leuk susanne!
ik wens je een hele leuke tijd daar :')
liefs anouk -
26 September 2011 - 05:16
Paps En Mams:
Wat een indrukken! Je hebt heel wat beeldmateriaal op het netvlies te verwerken dus. We zijn benieuwd wat t wordt: baan of Byron Bay? Hou on smaar op de hoogte. Leuk!!!!
Dikke XXXX en groeten van ons. Ook van Pietje. -
26 September 2011 - 07:11
Melanie:
Haha geweldig allemaal :p
Ach ja en als iedereen stinkt, ruik je het op een gegeven moment toch niet meer :P
Waar heb je Rik gelaten dan? Is die met andere lui op stap en jij met die 2 meiden? Let me know!
Echt super om te horen dat je het zo naar je zin hebt joh :)
Ik zou eerst naar Byron Bay gaan en dan lekker een baantje zoeken, heb je dat ook weer gezien ;)
Liefs en we zijn hier benieuwd naar de foto's!! -
26 September 2011 - 07:30
Margriet:
Leuk om te lezen hoe het met je gaat maar goed dat we je hier niet kunnen ruiken, hahahaha.
Hopen dat je snel een baantje kan vinden Suus!
Have fun, x margriet -
26 September 2011 - 10:59
Emmy:
Hey suus,
Ik hoorde bij de wildenborcherhof dat je inmiddels in Australie bent!! Jaloers!!
Een echte aanrader is om een surftrip te doen met Mojo surf, dan ga je van Sydney naar Byron Bay! Ergens in het midden is een surfcamp, waar je meerdere dagen verblijft en surfles krijgt. Byron Bay is ook echt super gaaf, klein plaatsje maar wel heel erg gezellig. in Byron Bay is the Arts Factory een echte aanrader, dat is een hostel, (waar ik stage heb gelopen:P) heel alternatief maar zeker de moeite waard!!
Maar goed zoveel te doen in Australie natuurlijk! Geniet er van in ieder geval!!
Groeten,
Emmy -
27 September 2011 - 09:00
Mandy:
hey meis, wat een super ervaring nu al :D ik mis je hier wel een beetje maar het schijnt dat je het daar super naar je zin heb. heel veel plezier kus -
27 September 2011 - 11:23
Jan Zwemmer:
let niet op dat stinken, een ieder heeft een zelfreinigend lichaam!!!. Verdwijnt vanzelf die stank.
Ik ben benieuwd naar jouw foto's en uitheemse recepten.
Veel plezier,
Jan Zwemmer