Vliegen is megavet!
Door: suus91downunder
Blijf op de hoogte en volg Susanne
21 September 2011 | Nederland, Vorden
Opstijgen is echt fantastisch! maargoed.. Zit nu in Taipei in een super chill hotel bij te komen.
wel raar, heb geen flauw benul van tijd meer, en slapen komt er ook niet van..
vanavond om 23.25 (lokale tijd, 6uur verschil) vliegen we door naar Sydney, kan het feest eindeljk beginnen:D.
Ik ga ff verder met chillen en genieten, next message from Down Under!
Laters!! :D
P.S. vergeet echt de helft te vertellen i.v.m. enthousiastme:P
21 September 2011 - 08:18
Paps En Mams:
Hello darling,
ja we passen ons ook maar vast aan.
Fijn dat je het vliegen zo goed bevalt.
In gedachten af en toe een stukje meegevlogen en geprobeerd voor te stellen hoe jullie het ervaren. We kunnen ons voorstellen dat je de tijd helemaal kwijt bent ja. Geloof dat jullie wel een gezellig groepje hebben. Heerlijk dat je even een berichtje stuurt. Geniet lekker en we kijken naar een volgend teken van Down Under uit.
Groeten van ons alle3 -
21 September 2011 - 09:10
Opa En Oma:
kreeg berichtje van je moeder, fijn dat je zo snel wat laat weten, geniet maar lekker. Wij worden ook helemaal enthousiast van je bericht.
Groeten van Opa en Oma -
21 September 2011 - 09:29
Kleine Piet:
Jaloerss haha, hebben ze een beetje lekker bier daar in thailand of niet? haha! Fijn dat je het naar je zin hebt, was het vliegtuig voer een beetje te hachelen of ben je al aan de dunne?
Groetjes van Pietertje -
21 September 2011 - 14:10
Mel:
Lieve suus,
Wat ontzettend super allemaal om te horen :)!
Fijn dat het vliegen goed is bevallen en inderdaad volgens mij is het echt een leuke groep.
Haha dat je geen tijdsbesef hebt kan me goed voorstellen. Hopen dat je in Australië er wel een beetje aan went.
Wacht met smart op je volgende bericht!!!
Liefs mel -
22 September 2011 - 13:56
Jennine En Evert-Kee:
Hé...daar is je eerste berichtje. Dat is leuk! Wij hoorden al van je ouders dat je met een leuke groep op stap bent. De eerste dagen wordt er nog van alles georganiseerd, begrepen we. En daarna...het vrije leven tegemoet! Succes!
Groetjes!