Whale Watching
Door: suus91downunder
Blijf op de hoogte en volg Susanne
03 Oktober 2011 | Australië, Byron Bay
ff een korte update van de reis heb niet heel veel tijd heb maar een half uurtje gratis internet.
Van de week 3 dagen in Coffs Harbour geweest, saai plaatjes maar superleuk hostel! Veel mensen van over heel de wereld die daar in de buurt allemaal weren. Leuke en goeie tips gehad en leuke mensen ontmoet.
Zaterdag zijn we op zee geweest walvissen kijken,(sorry pap!) echt ongeloofelijk indrukwekkend. Afwisselend heel goed tot heel slecht weer geahd en ik vind het gewoon leuk! Bijna al me angsten worden hier overwonnen.
Verder hebben we in coffs HArbour niet heel veel gedaan lekker biertjes wezen drinken in het hosten met een paar Australische gasten... Lachen!!
Onderweg in de bus van coffs naar Byron kwamen we Rick en linda tegen van de organisatie.dus daar trekken we nu mee door naar brisbane.
Nu zitten we in Byron Bay heel mooie omgeving zijn net naar het meest oostelijke puntje van Australie gewandeld. was nog een behoorlijke klim in de warmte. We wilden onszelf belonen met de rest van de middag op het strand maar het weer sloeg helaas in een keer om.
Woensdag vertrekken we naar brisbane.. mijn laatste stukje met de bus en dan gan ik met rick een auto kopen en trekken we lekker zo verder!
uiteindelijk schijnt dat een hoop geld te schelen ivm hostels. Kunnen we dat uitgespaarde geld weer in eten stoppen. Noodles met chili con carne saus gaan ook vervelen op den duur! Alles is echt duur hier, eten drinken en vooral bier! Het is net rehab! Je drinkt minder bijna al het eten en drinken is light! wat zal ik gezond worden, alhouwel groente en fruit ook erg duur zijn. naja keuzes maken in het leven =)
Dit was het weer even!
Cheers!!
03 Oktober 2011 - 05:41
Paps En Mams:
Hallo lieve Suus,
Ja we zijn gezond jaloers hoor! Je hebt het voor mekaar! Whales gekeken en dat in een bootje op ZEE!!!! Je gaat denkelijk de warmte tegemoet, richting Brisbane. We houden de weersverwachting aldaar via Google in de gaten. En zodra we weer een plaatsnaam van je horen biedt Google óók uitkomst. Afbeeldingen genoeg om een beetje te zien hoe het er 'daar' uitziet. Als jullie een auto gaan kopen, let dan wel op de kwaliteit a.u.b. Met oog op veilig- en betrouwbaarheid. Het gaat hier allemaal O.K. We genieten van je enthousiaste berichten. Oh ja check je je hotmail wel een keer? Thanks.
Liefs van ons allemaal. -
03 Oktober 2011 - 06:48
Melanie:
haha geweldig jij op een boot de zee over, geweldig!!
Maar wel echt super vet joh :)
Echt super dat je daar zo geniet,
wij hebben afgelopen weekend ook eens mooi weer gehad. Lekker met Bas naar het gat geweest, beetje bruin bakken :P
Liefss -
03 Oktober 2011 - 08:04
Mandy:
hey suus klinkt allemaal super vet.
Idd zoals pap en mam zeggen check de airbags en veiligheidsgordels XD.
we hadden mooi weer hier dit weekend, heb ik helaas weinig van meegekregen. Ben druk druk. Geniet nog van het mooie weer en succes met het autotje kopen. groetjes aan Rick
liefs Mandy -
03 Oktober 2011 - 09:04
Jan Zwemmer:
Leuk die wally's bekijken. Begrijp ik dat je "angst" 'hebt voor zout water? Nu begrijp ik pas de reden dat je graag naar Vorden met Pa en Moe meewilde. Het was niet weg uit het drukke westen maar die kust he.
Mooi, straks een wagen . Wie weet vallen de bier prijzen mee in het binnenland als je eens die kant gaat bezoeken.
Veel plezier daar en tot jouw volgend bericht. Liefs Jan -
03 Oktober 2011 - 23:26
Suus:
Sorry voor de vele spelfouten.. -
04 Oktober 2011 - 22:33
Carolien:
Leuk om al je verhalen te lezen.We blijven je volgen en veel plezier en vooral genieten.
Groetjes de goesjes